...brengt techniek en persoonlijke ontwikkeling bij elkaar

 

effectieve communicatie Verdieping

 

De basis van communicatieve vaardigheden heb je onder de knie. Soms loop je echter nog tegen jezelf aan. Wat je qua vaardigheden hebt geleerd, komt er niet uit. Bijvoorbeeld: Je weet dat je moet delegeren, echter voor je het weet heb je het toch weer zelf gedaan. Of je weet hoe je ‘nee’ moet zeggen, of juist moet leren luisteren, toch doe je het niet. Al deze zaken en meer komen aan de orde tijdens deze training. In de training leer je scherp naar jezelf te kijken en vanuit zelfinzicht effectiever te communiceren. Immers hoe beter je jezelf kent, hoe beter je met anderen kunt omgaan!

 

Resultaat van de training

Deze training richt zich op het grip leren krijgen op jezelf, zodat je beter met lastige situaties kunt omgaan en het beste uit jezelf weet te halen. Ook in lastige situaties.

 

Inhoud

Tijdens de verdiepingstraining van Effectieve Communicatie 2 komen de volgende onder­werpen aan bod:

  • Bewustwording van beperkende overtuigingen die je optimale effectiviteit soms in de weg kunnen staan
  • Het leren werken met helpende gedachten die je effectiviteit vergroten
  • Het bewust worden en grip krijgen op de verschillende kanten of delen van je persoonlijkheid en hier bewust in te leren sturen

Kortom: in de training gaat het erom ‘baas te worden over jezelf’.

 

Voor wie?

Voor iedereen die de basisvaardigheden van communicatie bezit. Echter, het komt er niet uit! Maar je hebt wel het streven het maximale uit jezelf te halen en je bent bereid jezelf eens kritisch onder de loep te nemen.

 

Competenties

Eigen emoties beheersen, inlevingsvermogen, durf en zelfreflectie.

 

Aanpak

Iedereen komt met zijn eigen persoonlijke leerdoel(en) aan bod. We gaan ermee aan de slag met RET (Rationeel Emotieve Training) en Voice Dialogue (het grip krijgen op de verschillende delen van je persoonlijkheid). Als resultaat ben je weer een stuk bewuster van jezelf en heb je meer grip op jezelf om te doen wat je écht wilt.

 

Duur en tijd

1 dag van 14.00 – 21.30 uur.

  

Deze training Incompany?

Als opdrachtgever de afdeling of het team tegelijkertijd trainen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling? Dan is er de mogelijkheid voor een Incompany training.

 

De kosten voor de training ‘Effectieve Communicatie 2’ zijn € 2.995,- exclusief 19% BTW voor een groep tot 10 deelnemers. Dit is inclusief catering, trainingsmateriaal en bewijs van deelname.

 

Volledig op basis van de wensen combineren wij de ontwikkelings- en leerbehoefte met de juiste trainingen, maar ook een training samenstellen uit onderdelen van één of meerdere trainingen is een mogelijkheid.

 

Meer informatie over de mogelijkheden van een Incompany training?

 
 
 Print deze pagina